gamex-en-forsta-rapport

YouTube Preview Image
Förväntningarna var som jag sagt tidigare väldigt höga inför denna mässa
, vilket kanske var lite synd då man lätt kunde bli lite besviken. Hade hoppats på att få känna på lite exklusiva storspel som ännu inte släppts som t.ex Gears of War 3 och Diablo 3 eller kanske få se hur Nintendos nya 3DS fungerar. Istället var det mest spel som jag redan har eller kan testa hemma i vardagsrummet utan att stå i kö för att spela. Nä nu ska jag luras, jag blir ju lycklig av att bara besöka spelavdelningen på Elgiganten så detta var riktigt skoj!

Några av höjdpunkterna; Kirby’s Epic Yarn och Donkey Kong Country till Wii var trevligt att testa. Och även om jag tyckte att Kinect var totalt värdelöst så var det ändå kul att testa hur dåligt det fungerade. Rock Band 3 med keyboard och den nya gitarren var också riktigt roligt men svårt att spela på innan man hittat knapparna!

De höga förväntningarna sänkte som sagt ändå betyget lite till en början men det var ändå sjukt kul och jag ser fram emot nästa besök som blir redan nu i helgen!

Fler rapporter kommer…

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Gamex – en första rapport

  1. Sara skriver:

    Hahaha!! Men VAD var det där sista i klippet????

    btw, jag visste väl att vi skulle kört på Mariotema.. ni är såå lika Mats, och jag hade nog kunnat passera som Peach. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>