cod-blackops-for-svart

Efter en första genomspelning på normal så beslöt jag mig dels för utmaningen och dels för de achievments som följer med att ge mig på att spela igenom spelet på Veteran (den högsta svårighetsgraden).

De första två kapitlen gick helt ok, men jag har nu stött på en plats i spelet som gör det i princip omöjligt att klara av.

Problem 1) Det blir inga nya checkpoints på en sträcka på c:a 500 meter (sträckan innehåller ungefär 30 vakter om man rör sig framåt skapligt fort)

Problem 2) Vakterna spawnar på nytt hela tiden, vilket gör att man inte kan hålla sig tillbaka och döda av vakterna för att komma vidare. Man måste alltså springa framåt in i rummen för att avsluta spawningen av vakter på specifika punkter.

Problem 3) AI:spelarna är helt korkade, jag har vid flera tillfällen fått en handgranat studsande tillbaka på mig pga av ett en ”medhjälpare” springer ut precis framför. Dessutom så verkar AI:n vara programmerad att aldrig döda motspelarna, utan endast skjuta på dom så att dom blir skadade och precis innan de dör avbryter de beskjutningen.

Jag har klarat dom tidigare spelen på Veteran genom lite nötande fram och tillbaka, men det här är inte ens roligt att försöka sig på.

En rejäl brasklapp åt spelutvecklarna treyarch för detta enligt min mening.

Gör om gör rätt!

Det här inlägget postades i Spel. Bokmärk permalänken.

Ett svar till COD: Blackops för svårt?

  1. Mats skriver:

    Nu blev jag sugen på att testa! Måste vara skönt när/om man klarar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>