mer-zombies
YouTube Preview Image


Nu är det dags att leta fram Left 4 Dead igen!

Om du inte kan få nog av zombies i ‘Dead Rising 2′ så släpps nu ‘The Sacrifice’ som är en DLC som faktiskt finns tillgänglig till både L4D och L4D2, vilket jag personligen tycker är väldigt trevligt då jag än så länge bara har ettan.

Så som titeln lyder så ska man tydligen bli tvungen att offra någon av medlemmarna i gruppen. Spännande! (Eller?…) Tror ärligt talat inte så många bryr sig om handlingen så länge den innehåller mängder av zombies att kötta ner.

Jag har varit sugen på lite mer L4D rätt länge nu så detta blir nog ett köp om jag bara kan övertala några vänner att också köpa det. Och det är just detta som är spelets nackdel samtidigt som det är vad som gör spelets så fantastiskt bra, att man helst ska spela tillsammans med 3 vänner och det är kanske inte alltid så lätt att få ihop.

Spelet är gratis till PC och Mac men vill du ha det till Xbox360 eller PS3 får du hosta upp en slant.

560

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>