loppmarknad

Passade på att kolla in loppmarknaden vi har här i närheten på lunchen idag på jakt efter lite NES-spel. Riktigt kul tidsfördrift att bara gå runt och titta på allt ”skräp” som ligger överallt och samtidigt hoppas att man ska göra något bra fynd. (Har aldrig hänt)

Hittade en del som jag aldrig köpte men nu i efterhand ändå är lite sugen på. T.ex. Batman för 80kr, Probotector: 100kr, Turtles 2: 100kr. Borde jag slagit till?

De flesta spel har tyvärr annars ett helt sjukt överpris och kommer sorgligt nog aldrig bli sålda utan bara ligga där på hyllorna och samla damm. Men de är kul att titta på, och skulle säkert bli lika dammiga i hyllan hemma hos mig ändå.

Jag hittade även denna konstiga kassett med Nemo. Är det bara en piratkopia eller kan det vara någon sällsynt specialutgåva? Ganska säker på att det är pirat dock…

Att sitta och leta runt bland spel på Tradera och ebay kan vara rätt trevligt, men det är svårt att slå en riktig loppis där man faktiskt ser sakerna och kan klämma och känna på de!

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Loppmarknad

  1. hiro skriver:

    Ser rätt pirat ut ja ^^ Är ju typ en famicom label på en NES kassett

  2. Mats skriver:

    Troligtvis. Kassetten är också helt slät om man jämför med de vanliga, ser väldigt skumt ut. Men man blir ju lite nyfiken kanske är nått helknäppt på kassetten som nån ryss suttit och kodat ihop själv eller liknande :-)

    Älskar denna loppmarknad, det ligger spel överallt i högar, i påsar, kartonger, under massa skit, man vet aldrig vad man ska hitta. (Se bild)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>