kunde-inte-lata-bli

Stod och kollade på spelet länge, höll det i handen och läste på baksidan några gånger innan jag la tillbaka det på hyllan och lämnade affären.

Beslutsångest! Högen med spel hemma är redan för stor! Men det här är typen av spel ju ändå en av mina favoriter när det gäller både spel och film, och våra kära svenskar Dice har ju dessutom varit med på ett hörn! Det var Medal of Honor – Tier 1 Edition med unlocks, beta invite till Battlefield 3 och dessutom var priset rätt bra. (399kr)

Jag lyckades hitta några bra motiveringar och tio minuter innan stängning åkte jag tillbaka och köpte spelet. Jäkla beroende!

Har bara testa kampanjen lite snabbt, hade hört att svårighetsgraden skulle vara extremt låg och det verkar tyvärr stämma. Det ska också vara ganska kort ca 4-5 timmar, får se hur det är med den saken.

Multiplayern ska bli spännande att testa då det är Dice med deras Frostbite-motor som ligger bakom den delen. Av de trailers jag sett tidigare så verkar det vara en mix av Bad Company 2 och Modern Warfare 2 och det kan ju inte vara helt fel?

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.