vart-ar-chucks-klader

Det är kul med alla knasiga kläder i Dead Rising 2, i några minuter i alla fall. Jag kan tycka att det förstör stämningen lite när man går omkring med kjol och ful mössa samtidigt som alla andra i spelet tycker det är det mest normala i världen.

Är det bara jag som hade problem att bli av med dessa kläder och få tillbaka de vanliga? Minns att jag hade samma problem när jag spelade första spelet. Är säker på att det finns nått ställe där man kan byta om men kan aldrig hitta det! Sprang omkring hur länge som helst i ‘Safe house’ och letade i alla rum efter något skåp att byta om i men hittade inget!

Tillslut var jag tvungen att söka efter svaret på nätet, och jag hade rätt! Det finns ett skåp att byta om i och det ligger i ‘Safe house’, det har hela tiden varit mitt framför ögonen på mig inne på toaletten som jag  passerat tusen gånger!

Eftersom jag hade exakt samma problem när jag spelade första spelet så kan man ju börja undra de kanske borde markera skåpet lite tydligare eller om det bara är jag som borde skaffa glasögon.

För att göra livet lite enklare för alla er andra så har jag skrivit denna guide som hjälper er att byta kläder:

Guide: Byt till Chucks vanliga kläder

  • Gå in på toaletten i ditt ‘Safe house’.
  • Titta åt vänster och gå fram till skåpet
  • Tryck på ‘B’.
Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>