dead-rising-2-ankommit-pa-releasedagen

När jag kom hem och kastade upp dörren hemma i eftermiddags låg mycket riktigt mitt exemplar av Dead rising 2 på dörrmattan och väntade på mig.

Stor eloge till www.spelbutiken.com för att både klara av att leverera spelet på utsatt tid samt att jag faktiskt fått en gratis uppgradering från den normala utgåvan till steelbook edition eftersom normala utgåvan kom i för få exemplar.

Får se om jag får nytta av den fina sprutan som följde med, tror att det finns en ganska stor risk att jag kommer bli ”biten” av spelet med tanke på hur bra DR2: Case zero var.

2 skivor följde med i utgåvan, först själva spelet givetvis och även en dvd märkt ”Terror is reality: The making of Dead rising 2″. Såna extragrejer gillar jag, detta är det andra spelet under mitt liv som jag fått i specialutgåva med making of material, det andra spelet är Silent Hill 2 till PS2.

En review och en achievment guide kommer att dyka upp efter lite genomspelande.

Det här inlägget postades i Spel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>